Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Advent Bécsben, választható programmal! Autóbuszos utazás 1 fő részére 

23%-os kedvezménnyel 4990 Ft a Budavár Tours jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!
  • Eredeti ár: 6.500 Ft
  • Kedvezmény: 23%
  • Megtakarítás: 1.510 Ft
  • Eladva: 7 db
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 634 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 4.356 Ft összeget a kupon beváltásakor kell majd rendezned!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Bécsben szinte mindenki járt már, de ezt a várost nem lehet elégszer meglátogatni. Különösen advent idején, amikor a karácsonyi vásárok, a forralt bor, puncs, bécsi kolbász, és még sok más finomság vár, ne is beszélve a rengeteg ajándékötletről.  Egynapos buszos kirándulásunk során felfedezheted az osztrák főváros nevezetességeit, ellátogathatsz a vásárokba és felkeresheted az üzleteket, ahol az óriási választék elbűvöl majd.

Program 1: Szabadprogram
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Ha kedve van, tartson idegenvezetőnkkel, aki érkezés után bemutatja egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről. Ezután mindenki saját maga fedezheti fel a nyüzsgő város szépségeit, az üzleteket, éttermeket, és nem utolsó sorban – hiszen főleg emiatt jöttünk éppen most Bécsbe – a különféle karácsonyi vásárokat.
Legkedveltebb a Városháza előtti „Christkindlmakrt”, mely a városnéző séta kiinduló pontjától pár percre található. De a város legkülönbözőbb részein számos kisebb-nagyobb vásár található. A késő délutáni órákban kigyúlnak a fények, és még látványosabb a város, és a vásárok. A fényképezőgépet se felejtsd otthon! Az utazás választható időpontjai: 2017. november 26., december 2., 9., 16., 17.

Program 2: Schönbrunn-i kastély
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Látogatást teszünk a Schönbrunni kastélyhoz, melynek gyönyörű, barokk épületegyüttese, a csodás park, a pálmaház, a Gloriette és az állatkert akár egy teljes napi időzésre csábít. Képzeljék oda a Habsburg-családot, akiknek nyári rezidenciául szolgált a kastély együttese. Magnós vezetéssel (Grand Tour Audio Guide) bejárhatják a kastély termeit, ne hagyják ki a földszinti Bergl-szobákat se, és bolyongjanak egy keveset a kerti labirintusban is, sétáljanak el egészen a Gloriettig, és csodálják meg a kilátást, szívják magukba a város hangulatát! Délelőtt csoportosan belátogatunk a kastélyba, utána szabadidő áll rendelkezésre, vagy az idegenvezetővel városnéző séta keretében megismerkedhetnek az óváros nevezetességeivel: Stephansdom, Kä rtnerstasse, Operaház, a Ring egy része és a Maria Theresienplatz. A tér közelében található a Városháza előtti „Christkindlmarkt”, a nevezetes bécsi adventi vásár, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat. Az utazás választható időpontjai: 2017. november 25. december 9. december 16.
Pénzügy: Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy + audioguide: felnőtt: 17,50 EUR/fő, gyerek: 11,50 EUR/fő, diák: 16,2 EUR/fő.

Program 3: Hofburg
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Délelőtt idegenvezetőnk bemutatja egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről. Ezután visszatérünk kiindulási pontunkhoz. A Maria Theresienplatz közelében található a Hofburg, a Habsburg császárok rezidenciája, ahol egy belépőjeggyel mindjárt három csodás kiállítást tekinthet meg: Császári lakosztályokat, Sissi Múzeumot és az Ezüstkincstárat. A látogatás után szabadprogram keretében érdemes ellátogatni valamelyik karácsonyi vásárba, akár a legközelebb fekvő, a Városháza előtt található nevezetes „Christkindlmarkt”-ba, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat. Az utazás választható időpontjai: 2017. december 2.
Pénzügy: Hofburg (Császári lakosztályok, Sisi Múzeum, Ezüstkincstár) belépőjegy felnőtt: 14 EUR/fő, gyerek: EUR 8,20 EUR/fő.

Program 4: Madame Tussauds Panoptikum
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. A Práter egyik legérdekesebb látványossága a 2011-ben megnyílt világhírű Madame Tussauds viasz múzeum, azaz Panoptikum. Nemzetközi sztárok híres festők, tudósok és még sok ismert ember viaszfiguráit csodálhatjuk meg itt, többek között pl. Sissi királynét, Einsteint, Michael Jacksont, vagy Angelina Joliet. Sőt még egy különleges interaktív zónát is talál a panoptikumban, ahol egy intelligencia-tesztben versenyre kelhetünk akár Albert Einsteinnel is.
A nap további részében szabad program következik, vagy idegenvezetőnkkel tehetnek egy sétát az óvárosban. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről. Ezután mindenki saját maga fedezheti fel a nyüzsgő város szépségeit, az üzleteket, éttermeket, és nem utolsó sorban – hiszen főleg emiatt jöttünk éppen most Bécsbe – a különféle karácsonyi vásárokat. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat. Az utazás választható időpontjai: 2017. december 09.
Pénzügy: Madame Tussauds Panoptikum csoportos belépődíj: 17,50 EUR/fő

Program 5: Operaház
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Délelőtt idegenvezetőnk bemutatja egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, a Stephansdomot, a Kärtnerstrasset járjuk végig, majd elérkezve az Operaházhoz kívül-belül megtekintjük a nevezetes épületet, mely elsőként épült fel a bécsi Ringen (körúton). A II. világháborús bombázások miatt az Operaház bezárt, de 1955-ben újjáéledt, és azóta is az európai elit közkedvelt szórakozó helyszíne. A vezetés során bejárják majd az egész épületet, a fogadó csarnoktól kezdve a főlépcsőházon át a márványteremig, a díszbüfét és a nézőteret. A közös program után szabadprogram keretében érdemes ellátogatni valamelyik karácsonyi vásárba, akár a legközelebb fekvő, a Városháza előtt található nevezetes „Christkindlmarkt”-ba, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat. Az utazás választható időpontjai: 2017. november 26.
Pénzügy: Operaház belépődíj helyi idegenvezetéssel: felnőtt: 9 EUR/fő, 65 év felett: 7 EUR/fő, gyerek/diák 27 év alatt: 5 EUR/fő

Program 6: Hundertwasser
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Érkezés után a világhírű osztrák építész és festő Múzeumát, a Kunst Haus Wien-t látogatjuk meg, ahol megismerkedhetünk a művész munkásságával, majd egy tematikus séta keretében az általa tervezett épületeket keressük fel. Végül megnézzük a nevezetes Hunderwasser-házat, mely Bécs egyik legközkedveltebb nevezetessége. A tematikus séta után részt vehetnek egy „hagyományos” óvárosi sétán, ahol egyéb nevezetességekkel ismerkedhetnek meg: az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot keresik fel. A közös program után szabadprogram keretében érdemes ellátogatni valamelyik karácsonyi vásárba, akár a legközelebb fekvő, a Városháza előtt található nevezetes „Christkindlmarkt”-ba, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat. Az utazás választható időpontjai: 2017. december 3.
Pénzügy: Haus Wien állandó kiállítás belépődíja: felnőtt: 10 EUR/fő, gyerek: 6 EUR/fő, 10 éves korig ingyenes

Program 7: Time Travel
Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. A délelőtt az időutazásé. A Time Travel – azaz időutazás egy régi kolostorépületben kapott helyet. Itt visszarepülhet a Római Birodalom korába, láthatja, milyen is lehetett akkoriban Bécs, mely szintén a Birodalomhoz tartozott, és végigkísérheti a város életét a török koron át, egészen a közelmúlt történelméig. Ferenc József, Sisi, Mozart – sok bécsi híresség segítségével követheti nyomon a történelmet. Átélheti egy légitámadás borzalmait, kocsikázhat fiákerrel Bécs utcáin és táncolhat egy igazi bálon - mindezt egy 5 dimenziós vetítés keretében. A programhoz magyar nyelvű audioguide is jár. A program után az idegenvezetővel városnéző séta keretében megismerkedhetnek az óváros nevezetességeivel: Stephansdom, Kä rtnerstasse, Operaház, a Ring egy része és a Maria Theresienplatz. A tér közelében található a Városháza előtti „Christkindlmarkt”, a nevezetes bécsi adventi vásár, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat. Az utazás választható időpontjai: 2017. december 10. 
Pénzügy:
felnőtt: EUR 18 / fő, diák (14-18 évesig) és nyugdíjas (60 évestől): EUR 17/fő, gyerek: 5-14 éves korig EUR 15/fő.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

Vásárlási feltételek:

 • Az ajánlat igénybe vehető a megadott időpontokban!
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes foglalás szükséges!
 • A kupon megvásárlását követő 48 órán belül személyesen az utazási irodában vagy átutalással (kuponkód, név feltüntetésével) az alábbi bankszámlára, 10700024-66129747-51100005 szükséges átutalni a fennmaradó összeget.
   

Advent Bécsben választható programmal - 1 fő részére

 • Választható programok és időpontok: 
  • Program 1: Szabadprogram - 2017.11.26., 12.09., 12.16., 12.17.
  • Program 2: Madame Tussauds Panoptikum - 2017.11.25., 12.16.
  • Program 3: Schönbrunn-i kastély - 2017.12.02.
  • Program 4: Hofburg - 2017.12.09.
  • Program 5: Hundertwasser - 2017.11.26.
  • Program 6: Operaház - 2017.12.03.
 • Indulás:  6:00, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblától, Találkozó: 5:45
 • Vidéki felszállási helyekért érdeklődj az utazási irodánál
 • Hazaérkezés: a késő esti órákban 
 • A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, a szervezés díját, ingyenes Bécs belváros térképet. 
 • Az alapár nem tartalmazza: a regisztrációs díjat (1500 Ft/fő), a belépők, az étkezést és a biztosítást
 • Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az utazási irodában köthető
 • Kötelezően fizetendő: városi behajtási engedély és parkolási díj: 3 EUR/fő, melynek összege változhat

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Budavár Tours

1011 Budapest Batthyány tér 5-6.
+36 1 356 56 56
www.budavartours.hu
ertekesites@budavartours.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...