Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Kezdd velünk az ünnepi készülődést! "Early Bird" karácsonyi fotózás 

57%-os kedvezménnyel csak 13 000 Ft a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Kezdd velünk az ünnepi készülődést! Foglalj időben, és az ezzel megtakarított pénzt költsd ajándékokra! Mi nem last minute ajánlattal jövünk idén… Tervezz velünk előre, és teljen az idei karácsonyi készülődés stressz mentesen! Rajtunk nem fog múlni!

Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom a családi portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évek múltán is. Tapasztalatból tudjuk, hogy a sok-sok különböző ajándék közül mindig a fotóalbumoknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás, már alig várják, hogy kézhez kapjanak egy album alakú ajándékcsomagot. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy portré sorozattal.  

Ha nagy felbontású, profi képre van szükséged egy fotóval díszített ajándékhoz ... nos, ha "Early bird" ügyfelünkként köszönthetünk, garantáltan lesz elég időd azt is megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd. Ha szereted a hagyományokat, a képeket kis szerkesztés után (amit szívesen megcsinálunk Neked) nyomtatott formában, képeslapként is időben postára adhatod. A nézőkép méretű fotókat pedig megoszthatod családoddal, barátaiddal. Akár a Facebookon, vagy e-mailes jókívánság kíséretében. 

Idén megújult, fantasztikus ajánlatokkal és nyereményjátékkal várjuk új és visszatérő partnereinket. Velünk nemcsak időt takaríthatsz meg, de korlátlan darabszámú professzionális fotót, valamint fénykép nyomatokat is kapsz a fotózás után, így nem kell a kidolgozást sem magad intézned. Egyszerűen csak tedd a képeket a megfelelő fotókeretbe, csomagold be és tedd a fa alá. Majd várd izgatottan a reakciót. A hatás nem marad el! Számtalan visszatérő megrendelőnk a garancia a minőségi munkánkra. 

Örömünkre szolgál bejelenteni új nyereményjátékunkat! A Blende Christmas (ajánlattól függetlenül) megrendelői között (teljesített fotózás esetén) decemberben kisorsolunk 1 db ingyenesen igénybe vehető középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás szabadtéri/műtermi portré fotózást, és 1 db 50% kedvezményre jogosító kupont, mely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, egy ízléses ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted. Figyeld Facebook kampányunkat, nyeremény játékunkat és további ajánlatainkat is! 

Javasoljuk, hogy időpontfoglalással kapcsolatban mielőbb keress fel bennünket, mert a szabad helyek korlátozottak és hamar betelnek. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében dolgozzuk fel. Ne maradj le!  Megkeresésedet a lehető leghamarabb visszaigazoljuk, illetve alternatív időpontot javasolunk, ha a kívánt időpont már foglalt. Jelentkezésedet a kupon regisztrációjával erősítheted meg. A fennmaradó összeget ráér a fotózást megelőzően fizetni. Az e-mailben lefoglalt időpontokat, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, a kupon regisztrációja nélkül 3 napig áll módunkban fenntartani. Ezt kérjük vedd figyelembe. Köszönjük megértésedet! Az egyeztetett időpontra kérünk, hogy érkezz pontosan és hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, a tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítünk. 

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon az alábbi áron érvényes 2017.11.05-ig hétköznapokra vagy hétvégékre, kivéve ünnepnapokon
 • További felár ellenében 2017.12.20-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • A tanfolyamokról részletes információk a +36-30 680-0861 telefonszámon vagy a steinerg@diginfo.hu e-mail címen kérhetők!
 • A kuponnak a beváltási határideje NEM november 5. Csak addig kerül ennyibe a fotózás. Utána a kupont fel lehet továbbra is használni, csak minimális felárat rá kell fizetni. 
 • Lemondási feltételek: 
 •  
  • Több mint 24 óra: új időpont egyeztetésére van lehetőség, felár nélkül. 
  • 24 órán belüli lemondás esetén: új időpont egyeztetése, 10% felárral. 
  • Amennyiben a Megrendelő minden külön értesítés nélkül nem jelenik meg a fotózáson, úgy tekintjük, mintha igénybe vette volna szolgáltatásunkat.
 
"Early Bird" karácsonyi fotózás


 • A stúdiófotózás max. 6 fő részvételével vehető igénybe.
 • Kb. 45-60 perces stúdiófotózás ízléses karácsonyi dekorációs kellékekkel, vagy kérésre semleges hátterű, klasszikus képek készítése
 • Közeli vagy félalakos portré fotók
 • Válogatás után, a fotózás alkalmával készített, összes jól sikerült fotót, a 10 db retusált képpel együtt megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt
 • Online galérián keresztül, 5 napon belül
 • Válogatás nélküli nyers képeket minőségi okokból nem adunk át
 • Igény szerint választhatsz 2 db 18x24cm-es vagy 6 db 15x21cm-es vagy 15 db 10x15 cm-es, prémium minőségű matt papírra készült nyomatot
 • Ha több fotóra van szükséged, minimális felárral azt is megoldjuk helyetted
 • A fotózásra teával/kakaóval, kávéval és aprósüteménnyel várunk
 • Hétvégi időpont esetén 10% felárat számítunk fel
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

gabor* photography

Budapest, Bokréta utca 15.
+36 30 680 0861
www.diginfo.hu
steinerg@diginfo.hu
GaborSteinerHun, GaborPhotography, Fotósuli – gabor* photography

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...