Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

"Lásd meg a világban a képkockát akkor is, ha nincs szemed előtt a kamera!" Fotós tanfolyam kezdőknek és haladóknak  

65%-os kedvezménnyel csak 35 000 Ft a Blende Fotó Suli - gabor* photography-tól! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Ha nem vagy elégedett fényképeiddel, de talán nem is tudod, mi ennek az oka, csak érzed, hogy lehetne ez jobb is, csatlakozz hozzánk és mi megtanítunk, miképp használd fényképezőgépedet úgy, hogy felvételeid ne csak technikailag legyenek tökéletesek, de a fotók szemlélői is el legyenek ájulva tudásodtól, és képeid akár egy kiállításon is megállják a helyüket.

A fotós tanfolyamot ajándékba is adhatod! Ekkor, a kupon megvásárlása után elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT készítünk, a kívánságodnak megfelelő szöveggel. A fotós oktatásra specializálódott, több, mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Blende Fotó Suli - gabor* photography oktatói gyakorló fotográfusok, a szakma minden területéről, a fotóriportertől a videoművészig. Ezt a napi szinten alkalmazott tudást sajátíthatod el velünk, hiszen sokrétű képzést kínálunk azoknak, akik az fényképezés művészetét szeretnék megismerni. Legyél teljesen kezdő vagy több éves tapasztalattal bíró fotós, tinédzser vagy érett felnőtt, tanfolyamaink, workshopjaink és táboraink között biztosan megtalálod a Neked megfelelő szintet és tanulási formát.

Mi a fotós gyakorlatban mutatjuk meg, hogyan kezeld gyorsan és magabiztosan fényképezőgépedet, és hogyan tedd izgalmassá fotóidat, stúdióban, szabadtéren, otthoni környezetben, családi eseményeken vagy akár olyan "éles", esetleg pénzt is hozó helyzetekben is, mint egy megismételhetetlen esküvő vagy rendezvény. A tanfolyamok alkalmával lehetőséged lesz több kamerát, objektívet és kiegészítőt is kipróbálni, így könnyebben eldöntheted, hogyan fejleszd felszerelésedet. Sőt! Jó kapcsolatunk van több forgalmazóval is, így a vágyott felszereléshez akár kedvezőbben is hozzájuthatsz.

Amit mostani ajánlatunkkal kínálunk Neked: 10 alkalom, 3x90 perc elmélet és 5x180 perc gyakorlat, és 2x180 perc képelemzés, írásos jegyzettel és opcionális tankönyvvel, házi feladatokkal, zárt fotós közösségi oldallal és klubbal, valamint díjkedvezményes további tanfolyamokkal és workshopokkal, amelyek segítenek a további fejlődésben.

1) ADVANCED (középhaladó) tanfolyam - előtérben az EXPOZÍCIÓ:

Ezt a tanfolyamunkat Neked találtuk ki, ha még új vagy a fotózás világában, de már kicsit megismerted fényképezőgépedet, viszont még nem tudod, hogyan használd ki a kínált számtalan lehetőséget, beállítást, és egyáltalán merrefelé indulj a fényképezés témáinak útvesztőjében.

Szükséges alapok: képformátumok, adathordozók, színmélység, tömörítés, fénytan, lencsék sugármenete, gyújtótávolság, színspektrum, színhőmérséklet. Ezek felelevenítésére javasoljuk először egy napos BASIC (kezdő) tanfolyamunkat.

Tematika:
1 - Fényképezőgép, objektívek tulajdonságai.
2 - Fénymérés, autofókusz, fehéregyensúly, expozíció elemei, üzemmódjai.
3 - Városfotózás.
4 - Modellfotózás szabadban.
5 - Képértékelés.
6 - Természetfotózás.
7 - Vakuhasználat, kompozíciós alapok.
8 - Éjszakai fotózás.
9 - Modellfotózás stúdióban.
10 - Tesztírás. Képértékelés. 

2) EXPERT (haladó tanfolyam) - előtérben a KOMPOZÍCIÓ

A kupon felhasználható a EXPERT (középhaladó) tanfolyamunkon is. Ennek kiegészítő díja 4000 Ft/fő. Ezt a tanfolyamot azoknak állítottuk össze, akik már tisztában vannak a helyes expozíció mikéntjével, és a fotózásra, mint művészetre tekintenek, maradandót szeretnének alkotni, amit bátran megmutathatnak másoknak, akár kiállításokon is.

Szükséges alapok: ADVANCED (középhaladó) fotós tanfolyam elméleti anyaga.

Tematika:
1 - Alapok áttekintése, tesztírás.
2 - Kompozíció, szín- és térelmélet összefüggései.
3 - Szabadtéri modellfotózás.
4 - Éjszakai fotózás, "Street Photography"
5 - Képértékelés.
6 – Tárgyfotó (műtermi).
7 – Modellfotózás műteremben, világítástechnikai gyakorlat.
8 – Full HD videofelvétel technikai lehetőségei.
9 – Full HD video felvétel készítés, vágás a gyakorlatban.
10 – Képértékelés.

És, ha még nem érzed készen magad, BASIC kezdő) tanfolyam - előtérben az ALAPOK

Amennyiben még fényképezőgép vásárlás előtt állsz vagy vadonatúj kamerád használati utasítása még rengeteg érthetetlen dolgot tartalmaz számodra, de szeretnéd kihasználni a kuponos ajánlatot, vagy a szükséges elméleti alapokban érzel hiányosságot, előzetesen gyere el rövid BASIC (kezdő) előképzésünkre, és ismerd meg géped tulajdonságai, kezelését, a használati utasítás tartalmának értelmezését, a fizikai alapokat, hogy a továbbiakban hatékonyan tudd alkalmazni az ADVANCED tanfolyamon megismerteket. Segítünk Neked a megfelelő kamera kiválasztásában is.
1 alkalom, 240 perc tantermi gyakorlat, írásos jegyzettel. A BASIC (kezdő) előképzés díja: 9 900 Ft/fő

Tanfolyamainkat kis létszámú (6-10 fő) csoportokban tartjuk, heti egy alkalommal, munkanapokon és hétvégén is, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb időpontot. A tanfolyamok "átjárhatók" így, ha egy-egy alkalmat kihagysz, azt egy másik tanfolyamon bármikor pótolhatod. Megfelelő létszám esetén intenzív tanfolyamot is indítunk, akár Budapesten kívül is.  

Az elméleti felkészülés után, a fotózási gyakorlatok szabadtéren és jól felszerelt fotós műtermünkben zajlanak. A képértékelések alkalmával hallgatóink fotóit vizsgáljuk meg közösen, és beszélgetünk a pozitívumokról,valamint a további fejlődés lehetőségeiről. Hallgatóink fényképeiket Facebook oldalunkon tehetik közzé, így lehetőség van a képek értékelésére, tapasztalatcserére. További lehetőség egymás felvételeinek megismerésére Fotós Klubunk. Legjobb hallgatóink képeikkel az általunk szervezett kiállításokon is bemutatkozhatnak.

A szabadtéri fotózások kivételével a képzés (elméleti és stúdiófotós órák) Ferencváros szívében, a Ferenc tér mellett van, ami bármilyen tömegközlekedési eszközzel (pl. 4-6-os villamos, M3 metró) jól megközelíthető, de fizető parkolás lehetősége is rendelkezésre áll, őrzött parkolóban. A szabadtéri fotózások napja/napszaka és időpontja eltérhet az általános kezdési időponttól (pl. fotózás naplementében vagy este). Az időpontot természetesen előre egyeztetjük a résztvevőkkel. Ha valaki ezen nem tud részt venni, neki pótlási lehetőséget biztosítunk.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.12.20-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges, minél hamarabb, mivel a szabad helyek korlátozottak és hamar betelnek!
 • A tanfolyamokról részletes információk a +36 30 680 0861 telefonszámon vagy a steinerg@diginfo.hu e-mail címen kérhetők! 
 • Az e-mailben lefoglalt időpontokat, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, a kupon regisztrációja nélkül 3 napig áll módunkban fenntartani. 
 • A megvásárolt kupont egy évig elfogadják, de regisztrálását a megadott határidőn belül meg kell tenned. Ezután Te döntheted el, mikor a legalkalmasabb Neked a tanfolyamon részt venni. 
 • A regisztráció a részvételi díj megfizetése után, a kuponon szereplő kódok megadásával lehetséges.
 • Lemondási feltételek! Az előre egyeztetett időpont lemondása esetén: 
  • Több mint 24 óra: új időpont egyeztetésére van lehetőség, felár nélkül. 
  • 24 órán belüli lemondás esetén: új időpont egyeztetése, 10% felárral. 
  • Amennyiben a Megrendelő minden külön értesítés nélkül nem jelenik meg a fotózáson, úgy tekintjük, mintha igénybe vette volna szolgáltatásunkat.
 
Fotós tanfolyam kezdőknek és haladóknak


 • A fotós tanfolyamok folyamatosan indulnak, hétköznap és hétvégén is 
 • A tanfolyamot kis létszámú (6-10 fős) csoportokban tartják
 • A tanfolyam hallgatói saját felszerelésükkel dolgoznak, de lehetőség van más fényképezőgépek kipróbálására is 
 • A tanfolyamok között az "átjárás" lehetséges. Ha egy órát kihagytál, egy másik tanfolyamon pótolhatod.
 • Ingyenes jegyzet és kedvezményesen megvásárolható tankönyvek a Scolar Kiadótól
 • A tanfolyam elvégzéséről a hallgatók oklevelet kapnak
 • Ha még nem érzed magad készen, BASIC (kezdő) előképzés díja: 9900 Ft/fő
 • A tanfolyamot elvégző hallgatók a további tanfolyamok részvételi díjából kedvezményt kapnak
 • Ha továbblépnél, EXPERT (haladó) tanfolyam díja: 4000 Ft/fő
 • A tanfolyam helyszíne: Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros és II. kerület, közel a Széll Kálmán térhez
 • A tanfolyam ajándékba is adható, ekkor AJÁNDÉKUTALVÁNYT készítünk, a kívánságodnak megfelelő szöveggel

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

gabor* photography

Budapest, Bokréta utca 15.
+36 30 680 0861
www.diginfo.hu
steinerg@diginfo.hu
GaborSteinerHun, GaborPhotography, Fotósuli – gabor* photography

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...