Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Kittsee csokigyár és Advent Pozsonyban! Autóbuszos utazás 1 fő részére

39%-os kedvezménnyel csak 5490 Ft a Las Palmeras Tours jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Az adventi varázs évről évre sokak szívét hódítja meg. Engedj a csábításnak, hogy az osztrák csokoládé és Pozsony varázslatos édes világa téged is elvarázsoljon és tölts el velünk egy felejthetetlen napot!

Program:
Indulás szombaton, 6:00-kor Budapestről a SYMA Rendezvényközpont – Dózsa György út elől. Utazás rövid pihenővel. Egyéb felszállóhely: Tatabánya
Kittseebe érve felkeressük a Haurswirt család által létrehozott csokoládéboltot, melynek mintatermében kóstolással egybekötött kedvezményes vásárlásra lesz lehetőség. (A filmvetítés a csokikészítésről fakultatív)

Kittsee után Pozsony felé vesszük az irányt. Pozsony nagyságát számos apróság alkotja, amelyekkel lépten-nyomon találkozhatnak, és amelyek együtt alkotják az elragadó Duna-menti város mindennapi hangulatát. Több mint ezeréves történelemének köszönhetően számos látványosságot nyújt, melyet helyi idegenvezetőnk segítségével megtekintünk (főtér, Mihály-torony, érdekes szobrok, Grassalkovich-palota, Nemzeti Színház, Szent Martin Dóm, Pozsonyi Vár, Székesegyház, Mihály utca)

Pozsony főtere és utcái szép polgárházaival igazi turistalátványosság, de legfeltűnőbb a gótikus- reneszánsz régi Városháza. A Városháza mögötti teret a Prímási Palota rózsaszínű, impozáns épülete uralja. A Főtérről nyílik egy bájos kis tér, a Ferencesek tere hatalmas, árnyas fáival, a Ferencesek kolostorával és egy gyönyörű barokk jezsuita templommal. Az egyik legfontosabb látnivaló Pozsonyban a nemrég felújított Vár. Városszerte néhány, kedves szobor várja a látogatókat! Ezek a kisszobrok annyira kedveltek, hogy sokan külön időt szentelnek a felkeresésükre! Szerencsére nincs nehéz dolguk, mindegyik a belvárosban található! Az egyik leghíresebb közülük a Kandi, az Úri utca és a Halászkapu utca sarkán található. 1997 óta nézelődik a csatornából kikandikálva.
Szabadprogram keretében Pozsony legszebb terein, a varázslatos karácsonyi forgatagban átadjuk magunkat az adventi vásár hangulatának. A karácsonyi sütemények, a forralt bor és a forró puncs illata bódító hangulatot kelt. Minden kapható és minden csillogó. A környező fák pedig ünnepi díszben csillognak és fényárba borítják a környéket.

A városban lévő kis utcácskákban és a korzón sétálgathatunk a számos üzlet között, vagy ha megéhezünk ehetünk egy igazi szlovák különlegességet is egy helyi vendéglőben. Ajánljuk a vadast, knédlivel vagy egy jó sztrapacskát, egy hely barna sör kíséretében.

Hazaindulás a késő délutáni órákban, hazaérkezés az esti órákban.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható az alábbi időpontban:
  • 2016. november 26. (szombat)
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • Az utazás feltétele, hogy a kupon megvásárlása után 3 napon belül a regisztráció céljából vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen, mert a szabad helyek gyorsan telnek: laspalmerastravel@gmail.com.
 • Küldd el a kupon kódot, az utasok nevé(i)t, a lakcímet, kapcsolattartási telefonszámot
 • A kupon megvásárlásával egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Tours utazási szabályait, általános szerződési feltételeit, adatkezelési szabályzatát: www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai

Kittsee csokigyár és Advent Pozsonyban 

 • Az ajánlat tartalmazza: buszos utazást, csoportvezetőt, áfát
 • Az ajánlat nem tartalmazza:
  • helyi idegenvezetés és parkolás: 5 eur/fő (helyszínen fizetendő)
 • Utasbiztosítás külön köthető: EUB – kb. 750 Ft/nap
 • A kirándulásra kényelmes cipőt, réteges, meleg öltözéket, sálat, sapkát, kesztyűt javaslunk.
 • Egy kis hátizsákot, táskát célszerű bekészíteni, amibe a napközben szükséges dolgokat lehet tárolni (pl. szendvics, ásványvíz, üdítő, fényképezőgép)
 • A buszra nyakpárna, takaró a komfortosabb utazás érdekében, melyeket napközben a buszon lehet hagyni
 • Javasolt a pénzváltás még itthon!
 • Engedély szám: U-001630
 • Vagyoni biztosító: Colonnade Insurance S.A, biztosítás összege: 5 000 000 Ft.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Las Palmeras Tours

(Online utazási iroda)
+36 70 701 0900
www.laspalmeraskft.com
laspalmerastravel@gmail.com, info@laspalmeraskft.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...