Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

A legromantikusabb karácsonyi vásár Prágában, Rád vár! Autóbuszos utazás 1 fő részére

37%-os kedvezménnyel csak 11 990 Ft a Las Palmeras Tours jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!
  • Eredeti ár: 18.990 Ft
  • Kedvezmény: 37%
  • Megtakarítás: 7.000 Ft
  • Eladva: 10 db
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 2.284 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 9.706 Ft összeget a kupon beváltásakor kell majd rendezned!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Csehország fővárosa minden évben otthont ad egy adventi karácsonyi vásárnak, amelyet a belvárosban rendeznek meg. Télen az ország talán leglátványosabb eseménye. Gyömbér, forralt bor, narancs, fahéj és mézeskalács illata lengi be a levegőt, helyi kézművesek árulják portékáikat, a városok terei ünnepi díszbe öltözve várják a látogatókat.Indulás 2016. december 3-án 1:00-kor Budapestről, a Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő parkoló). Egyéb felszállóhely Szegeden és Kecskeméten lehetséges (transzferdíj + 3000 Ft.). Utazás a történelmi Csehországba rövid pihenőkkel. Érkezés a misztikus Prágába a délelőtti órákban. Délelőtt mindenkinek lesz lehetősége helyi idegenvezetőnk segítségével megismerkedni a varázslatos Prágával. 

A misztikus Prágát gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Prága történelmi központját az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították. A hely számos látnivalót kínál. Megismerkedhetünk a Vencel-térrel, Prága Újvárosának kereskedelmi és kulturális központjával, láthatjuk a 65 méteres Lőportornyot, ami kapuként szolgál a királyi úthoz, amely az óvároson keresztül, a Károly-hídon át a várba vezet. Megtekintjük Prága szívét, ami nem más, mint a lélegzetelállító Óvárosi tér. Prága egyik legszebb, leglátványosabb tere, melyet teljesen mindegy, hogy télen, nyáron, nappal vagy este keresünk fel, egészen biztos, hogy rabul ejt szépségével. A tér a Károly-híd és a Vencel tér között helyezkedik el és turisták ezrei látogatják meg, hogy megcsodálják a gazdag történelméről híres teret. Itt találhatóak Prága legjelentősebb nevezetességei is, mint például a gótikus Tyn-templom. Megtekinthetjük a Városházát az Asztronómiai Órával, az Orlojjal. Építője Hanus óramester 1490-ben átalakította az óraművet, mely a legenda szerint olyan szép lett, hogy a tanácsurak megvakíttatták, nehogy másnak is ehhez hasonló remekművet készítsen. Prága évszázadokon át a titokzatos szabadkőművesek egyik európai fellegvára is volt, otthont adott az aranycsináló alkimistáknak.

A városnézés után szabadprogram következik és lehetőség van egy hangulatos cseh ebédet eltölteni és a város további látnivalóival megismerkedni. A történelmi és irodalmi jelentőségű város kedvelt helye volt költőknek, művészeknek. A régi, keskeny utcák a középkorias hangulatot árasztanak és visszarepítenek minket az időben több évszázaddal ezelőttre. Átsétálhatunk a 30 barokk szoborral díszített Károly-hídon, Prága legrégebbi hídján. Csodás látványosság a Hradzin (vár és környéke) és a Kisoldal. A három udvarból álló prágai várnak kereken 60 épülete van. Prágai várban megmaradtak a különböző történelmi korokból származó templomok, kápolnák és tornyok. Köztük van a Szent Vitus-székesegyház, mely a 14. században épült monumentális építmény, szűk várudvarra van beszorítva, melytől látványa még monumentálisabb, a ránk meredő torz formájú vízköpők, pedig misztikus és hátborzongató hangulatot ébresztenek bennünk. Hradzsin terével csodálatos, monumentális nyitott tér tárul szemünk elé a várfalakon kívül. Számos előkelő rezidencia épült itt. Prága egyik büszkesége a Királyi palota lenyűgöző méreteivel, csodálatos bordás boltozatával. A bejárat előtt állva csodáljuk meg az óriási szobrokat vagy fotózkodhatunk a mozdulatlanul álló őrökkel.

Napnyugta után minden fényárba borul, kürtös kalács és forralt bor illata terjeng a levegőben. A legnagyobb és legismertebb karácsonyi vásárt az Óváros Főterén tartják, ilyenkor a karácsonyi fények, színek, illatok meseszerűvé varázsolják a világ egyik legszebb terét. Ez az esemény tökéletes lehetőség arra, hogy beszerezd a még hiányzó karácsonyi ajándékoka. A faházikók között sétálva gyönyörködhetünk a különféle kézműves termékekben és a csábító karácsonyi dekorációkban.

A prágai karácsonyi vásár nemcsak felejthetetlen esemény, de kiváló lehetőség a cseh karácsonyi hagyományok, a hangulat, az ételek és az italok felfedezésére. Kóstolhatunk tradicionális ételeket és italokat, hatalmas szelet sült sonkát, sült kolbászokat, édességeket és a forralt bor mellett megízlelhetjük a híres cseh söröket is. Hazaindulás az esti órákban. Érkezés Budapestre a hajnali órákban.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható az alábbi időpontban:
  • 2016. december 3-4.
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • Az utazás feltétele, hogy a kupon megvásárlása után 3 napon belül a regisztráció céljából vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen, mert a szabad helyek gyorsan telnek: laspalmerastravel@gmail.com.
 • Küldd el a kupon kódot, az utasok nevé(i)t, a lakcímet, kapcsolattartási telefonszámot
 • A kupon megvásárlásával egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Tours utazási szabályait, általános szerződési feltételeit, adatkezelési szabályzatát: www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai

Karácsonyi vásár Prágában

 • Az ajánlat tartalmazza: buszos utazást, csoportvezetőt, áfát
 • Az ajánlat nem tartalmazza:
  • helyi idegenvezetés és parkolás: 5 eur/fő (helyszínen fizetendő)
 • Vidéki felszállási lehetőség: Szegeden és Kecskeméten, 3000 Ft transzfer díj ellenében
 • Utasbiztosítás külön köthető: EUB – kb. 500 Ft/fő/nap
 • A kirándulásra kényelmes cipőt, réteges, meleg öltözéket, sálat, sapkát, kesztyűt javaslunk.
 • Egy kis hátizsákot, táskát célszerű bekészíteni, amibe a napközben szükséges dolgokat lehet tárolni (pl. szendvics, ásványvíz, üdítő, fényképezőgép)
 • A buszra nyakpárna, takaró a komfortosabb utazás érdekében, melyeket napközben a buszon lehet hagyni
 • Javasolt a pénzváltás még itthon!
 • Engedély szám: U-001630
 • Vagyoni biztosító: Colonnade Insurance S.A, biztosítás összege: 5 000 000 Ft.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Las Palmeras Tours

(Online utazási iroda)
+36 70 701 0900
www.laspalmeraskft.com
laspalmerastravel@gmail.com, info@laspalmeraskft.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...