Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Adj keretet arcodnak! Mikroszálas szemöldöktetoválás

40%-os kedvezménnyel csak 14 900 Ft a Csenteri Sminktetoválás jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Már régóta fontolgatod a sminktetoválást, de még sosem merted rászánni magad? Most itt a nagy lehetőség! Válassz profi sminktetoválást elérhető áron! Elegáns szalonban, kizárólag minőségi alapanyagokkal, megbízható pigmentekkel és tapasztalattal rendelkező esztétikai sminktetoválót. A pigmentek nem szineződnek el, bio alapanyagokból készülnek, így az évek folyamán fokozatosan halványodnak el!

A tetoválás, mint a sminktetoválás alapja évezredes hagyományra nyúlik vissza. Gyakorlatilag nem másról van szó, mint a festékanyag - a bőr "felkarcolása" után - bőrbe való juttatásáról. Azonban, ahhoz hogy a tetoválás szép, illetve tartós maradjon, már több tényezőre is szükség van. A sminktetoválás elkészítésénél kiemelkedően fontos a higiénia. A sminktetoválások elkészítése során egyszer használatos orvosi fémből készült tűkkel dolgozom. Ezek a tűk le-fel irányban mozognak, pontszerűen viszik bele a festéket a bőrbe, a lehető legkissebb sérülést okozva a felületen. Fontos, hogy az esztétikai tetoválásnál a festéket csak a bőr legfelsőbb rétegébe, a hámrétegbe visszük fel! Ezért van az, hogy kevésbé tartós mint a testtetoválás, de ennek megvan az oka.

Idővel a bőrünk sajnos megereszkedik, megváltozik az arc karaktere is. Nem biztos, hogy ugyanaz a szemöldök, ami 10 évvel ezelött jól állt, az ma is jól állna. Éppen ezért a tetoválásokat 2-3 évente, a szálazott szemöldöktetoválst, pedig akár 1,5 - 2 évente is frissíteni kell! Kiemelkedően fontos emellett a pigmentek minősége is! Én kizárólag a kiemelkedő minőségű amerikai Li Pigments, illetve SofTap termékcsalád festékeivel dolgozom.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon azonnal beváltható
  • A kupon érvényes 2017 február 15-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Személyenként több kupon vásárolható
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!

Mikroszálas sminktetoválás


  • Azonnal „szalonképes”, pár nap múlva tökéletes eredmény
  • Alkalmas az egyenletes, kíméletes, de kiváló hatásfokú pigmentálásra
  • Alig érezhető fájdalom
  • Az árak nem tartalmazzák a korrekciót
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Violet Szalon

+36 20 580 3097
1133 Budapest, Futár utca 33.
www.csenterisminktetovalas.webnode.hu
www.violetszalon.hu
www.facebook.com/csenterisminktetovalas

Nyitvatartás
Hétfő - Péntek: 10:00- 20:00
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap: zárva

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...