Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Számolj le a húsival a hasadon! 3 alkalmas kombinált gépi alakformáló csomag

76%-os kedvezménnyel csak 13 990 Ft a Kontúr Alakformáló Szalonban! 

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Már nem tudod behúzni a hasad amennyire szeretnéd? A pocakmentes állapotot szeretnéd minél egyszerűbben és gyorsabban elérni? Szabadulj meg a hasadra és derekadra lerakódott zsírszövetektől! A Kontúr Szalon szakértő segítségével most rövid idő alatt látványos cm-ben mérhető, tartós eredményt érhetsz el! Hogyan lehetséges?

Az ízig-vérig új Kontúr Szalon teljes csapata maximális elhivatottsággal azon dolgozik, hogy minőség iránt fogékony vendégeknek a lehető legmagasabb színvonalon forradalmian új kezelőeszközeinkkel exkluzív szolgáltatásokat biztosítsanak, hogy a vendégek a kezeléseket követően energiával feltöltődve, kiválóan érezzék magukat, a szalonból felfrissülve, vidáman lépjenek ki, megízlelve kimagasló testi-lelki felfrissülésük átható erejét. Nem adják alább a tökéletesnél!

Első lépésként a kavitációs kezelés hatására a zsírsejtek kezelt hasi területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, így hatása hosszantartóbb. 1-2 kezelést követően a bőr feszesebb, tónusosabb lesz és 1-2 cm-es körméret csökkenés tapasztalható. A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos.

Második lépésként a Thermolight lézeres zsírbontás kedvező hatásait aknázzuk ki. A modern kezelőfejeknek köszönhetően a problémás, célzott területeken a lézer a bőrön át hatol be a zsírrétegekig, és stimulálása hatására a zsírsejtek membránjai áteresztővé válnak. Ennek köszönhetően a zsírsejtekből a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol szabadon tud távozni. Így azok mérete látványosan csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír pedig a szervezet természetes anyagcseréje során távozik. Ezért fontos, hogy a páciens a kezelés után megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon! A kezelés teljesen fájdalommentes, és bár látványos eredményt hoz, mégis kíméletes konkurens társaival szemben!

Végül a cellutek gyors és látványos eredményt produkál még a rossz minőségű, petyhüdt bőrön is képes maximálisan szembeszállni a narancsbőr jeleivel. Az átlagnál alacsonyabb frekvencia számnak köszönhetően (0-20 Hz) a kezelés a mélyebb rétegekig is elér, így hatása sem felületes. A zsírsejtek is mobilizálódnak, a felgyorsult nyirokkeringés pedig el tudja szállítani a felszabadított zsírt és méreganyagokat. A kötőszövet erősödik a vibrációs kontúrozásnak köszönhetően, így feszesedik a bőr.


Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.04.30-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges
 
3 alkalmas kombinált gépi alakformáló csomag

 • Felhasználható testkezelések:
  • Kavitációs zsírbontás has területen + presszóterápia
  • Thermolight lézeres zsírbontás + presszóterápia
  • Cellutek vibrátoros testkezelés has területen + presszóterápia, 
 • Szakképzett és tapasztalt tanácsadó segít elérni a kívánt eredményt

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Kontúr Alakformáló Központ

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
+36 30 716 5443
www.konturalakformalas.hu
marta.kontur@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...