Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Laza tavaszi városnézés és sörözés Prágában! Autóbuszos utazás 1 fő részére

33%-os kedvezménnyel csak  11 990 Ft a Las Palmeras Tours jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Prága minden évszakban elbűvöli a látogatóit, de ez különösen igaz a tavaszi időszakra, amikor a Moldva partján, egy hangulatos sörteraszon élvezhetjük a méltán híres cseh söröket. A párás söröskorsó, a Moldva páratlan panorámája, az óváros hangulata kikapcsolódást nyújt mindannyiunk számára. Európa közepén a 9 dombra épült városban olyan érzésünk támad, mintha a nap is jobban sütne ránk. :) Gyere velünk és egy kis kultúra után tudd meg, kóstold meg a világ legfinomabb sörei!

Indulunk 2017. május 20-án 1:00- kor Budapestről, a Hősök teréről. A csapathoz csatlakozhattok még Szegeden és Kecskeméten is. Utazunk Szlovákián keresztül Csehországba rövid pihenőkkel és éjszaka még lehetőségünk van pihenni a buszon. Reggel tájban tartunk egy hosszabb mosdószünetet, lehetőség lesz kávézni és a reggelt folytatjuk egy igazi cseh welcome Becherovkával :). A délelőtti órákban megérkezünk a misztikus Prágába.

Helyi idegenvezetőnk várni fog bennünket, akinek segítségével megismerkedhetünk a „száz tornyú „ várossal. Prága ugyanis az ég, a világosság felé szökő több mint száz tornyával egy élő legenda. Gyakran nevezik még, „arany városnak” vagy egész egyszerűen a városok királynőjének. Prága történelmi központját az UNESCO világörökség részévé nyilvánították, az egyik legszebb európai város.

A város számos látnivalót kínál az év bármely szakaszában, Prágát nem elég egyszer látni, nem lehet megunni. Megismerkedhetünk a Vencel-térrel, Prága Újvárosának kereskedelmi és kulturális központjával, láthatjuk a 65 méteres Lőportornyot, ami kapuként szolgál a királyi úthoz, amely az óvároson keresztül, a Károly-hídon át a várba vezet. Megtekintjük Prága szívét, ami nem más, mint a lélegzetelállító Óvárosi tér. Prága egyik legszebb, leglátványosabb tere, melyet teljesen mindegy, hogy télen, nyáron, nappal vagy este keresünk fel, egészen biztos, hogy rabul ejt szépségével. A tér a Károly-híd és a Vencel tér között helyezkedik el és turisták ezrei látogatják meg, hogy megcsodálják a gazdag történelméről híres teret. Itt találhatóak Prága legjelentősebb nevezetességei is, mint például a gótikus Tyn-templom. Megtekinthetjük a Városházát az Asztronómiai Órával, az Orlojjal. Építője Hanus óramester 1490-ben átalakította az óraművet, mely a legenda szerint olyan szép lett, hogy a tanácsurak megvakíttatták, nehogy másnak is ehhez hasonló remekművet készítsen. Prága évszázadokon át a titokzatos szabadkőművesek egyik európai fellegvára is volt, otthont adott az aranycsináló alkimistáknak.

A városnézés után szabadprogram következik és lehetőség van egy hangulatos cseh ebédet eltölteni, belevágni a sörözésbe, megkóstolni a sima vagy a barna csapolt igazi Kozelt vagy egy kiváló Budweisert. Lehetőség van további látnivalóival megismerkedni. A történelmi és irodalmi jelentőségű város kedvelt helye volt költőknek, művészeknek. A régi, keskeny utcák a középkorias hangulatot árasztanak és visszarepítenek minket az időben több évszázaddal ezelőttre. Átsétálhatunk a 30 barokk szoborral díszített Károly-hídon, Prága legrégebbi hídján. A bátrabbak ellátogathatnak akár a szex múzeumba is a híd felé tartva. Csodás látványosság a Hradzin (vár és környéke) és a Kisoldal. A három udvarból álló prágai várnak kereken 60 épülete van. Prágai várban megmaradtak a különböző történelmi korokból származó templomok, kápolnák és tornyok. Köztük van a Szent Vitus-székesegyház, mely a 14. században épült monumentális építmény, szűk várudvarra van beszorítva, melytől látványa még monumentálisabb, a ránk meredő torz formájú vízköpők, pedig misztikus és hátborzongató hangulatot ébresztenek bennünk. Hradzsin terével csodálatos, monumentális nyitott tér tárul szemünk elé a várfalakon kívül. Számos előkelő rezidencia épült itt. Prága egyik büszkesége a Királyi palota lenyűgöző méreteivel, csodálatos bordás boltozatával. A bejárat előtt állva csodáljuk meg az óriási szobrokat vagy fotózkodhatunk a mozdulatlanul álló őrökkel.

Hazaindulás az esti órákban. Érkezés Budapestre a hajnali órákban.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon a következő időpontban használható fel: 2017.05.20-21.
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Ajándékozható
 • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
 • Az utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából fel kell venni a kapcsolatot az utazási irodával a következő online felületen:
 • www.laspalmeraskft.com/online-foglalas
 • A következő adatokat kell elküldeni: kuponkódok, utasok nevei, lakcímei, kapcsolattartási telefonszám
 • A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Tours utazási szabályait, általános szerződési feltételeit, adatkezelési szabályzatát: www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/
 • Engedélyszám: U-001630
 • Vagyoni biztosító: Colonnade Insurance S.A, biztosítás összege: 5 000 000 Ft

Autóbuszos utazás Prágába 1 fő részére

 • Az ajánlat tartalma:
  • buszos utazás turista busszal
  • magyar nyelvű csoportvezető
  • áfa, illeték
 • Indulás 05.20-án 1:00-kor:
  • Budapest, Hősök tere (Műcsarnok oldalában lévő parkolóból)
 • Ár nem tartalmazza: 5 Euro/fő, helyszínre hozandó a helyi idegenvezető költségére és parkolásra!
 • Pénzt még itthon váltsatok!
 • Ami kötelező: jókedv!
 • A változás joga fenntartva!
 • Biztosítás külön köthető: EUB - kb. 500 Ft/fő/nap, vagyis kb 1000 Ft
 • Az egyes programok az időjárás függvényében felcserélődhetnek!
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Las Palmeras Tours

2615 Csővár, Madách u. 1.
+36 70 701 09 00
laspalmerastravel@gmail.com
info@laspalmeraskft.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...