Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Mágneses töltőkábel, Micro USB és Lightning csatlakozóval

Ha te is unod a töltőkábellel való állandó bajlódást, de a mobilod nem támogatja a vezetéknélküli töltést, itt a tökéletes megoldás! Létezik egy ...
  • Eredeti ár: 4.990 Ft
  • Kedvezmény: 50%
  • Megtakarítás: 2.500 Ft
  • Kedvezményes ár: 2.490 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 374 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 2.116 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Ha te is unod a töltőkábellel való állandó bajlódást, de a mobilod nem támogatja a vezetéknélküli töltést, itt a tökéletes megoldás!

Létezik egy mágneses töltőkábel, amivel kiküszöbölhető  az állandó dugdosás.

Mágneses töltőkábelnek hívják!

A töltőkábel két részből áll:

Egy töltőkábel,

És egy apró csatlakozó, (Micro USB és Lightning) amit akár állandó jelleggel is a mobilunk töltő foglalatában tarthatunk, és ha töltésre szorul a készülék, akkor egy pillanat alatt csatlakoztathatjuk a kábelt, ami egy mágnes segítségével szinte magától bepattan a helyére.

Mindez egyéb előnyökkel is jár az egyszerűbb töltésen túl.

A kis csatlakozó porvédőként is szolgál, nem engedi elkoszolódni a töltő portunkat, ráadásul ezzel a metódussal kiküszöbölhető a kopás is, hiszen így nem kell állandóan ki-be húzni a töltő csatlakozóját.

A kép illusztráció

Tulajdonságok:

- USB csatlakozás

- 8 Pin - es Lightning és Micro USB csatlakozó

- Töltö és adatkábelként is egyaránt használható

- Mágneses csatlakozás

- Kábel hossza: kb. 1 méter

- Egyszerűen mágnes segítségével csatlakoztatja a kábelt telefonjával, és már töltheti is! 

- Kompatibilis: iPhone 5/5C/5S, iPhone 6/6plus, iPad Air, iPad 4, iPad Mini, iPad Mini 2 retina, iPod Touch 5, iPod Nano 7, és minden olyan készülékkel aminek Micro USB csatlakozója van

A színek eltérhetnek!Vásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Érd, András utca 20

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...