Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Gyümölcsöző pillanatok! 90 perces epres, argánolajos Tommimassage, személyre szabott virágesszenciákkal hölgyeknek

60%-os kedvezménnyel csak 3990 Ft a Tomimassage.hu jóvoltából!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Nem tudsz betelni az eperrel? Nem is csoda, hogy ez az édes, mámorító gyümölcs bármikor képes elcsábítani! Próbáld ki most egy új közegben, egy kényeztető masszázs alapanyagaként! Az eperrel megbolondított 90 perces masszázs során nem csak megnyugtatják testedet és megfáradt végtagjaidat, de a Bach virágesszencia segítségével lelklileg teljesen meg is újulsz!

Az eper zamatos, mámorító illata és a természetes, bőrbarát összetevőket tartalmazó növényi alapú argánolaj frissítő kettőst alkotnak. Az eper gyümölcsös aromája egyszerre pihentet és felpörget miközben átadod magadat a masszázs kényeztető fogásainak. Az argánolaj és az E-vitamin pedig gyengéden ápolja és puhítja a bőrt.

A masszázs során, a vendég lelki állapotának megfelelő, közösen kiválasztott Bach virágesszenciákat használnak a kezeléshez. Ez a masszázs előtt kb. 5-10 percet vesz igénybe.

A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere, segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. Egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. Sikere egyszerűségében rejlik. Praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású. A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek erdei, mezei mövények virágaiból készülnek. A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre, májra, emésztésre stb. való eszenciákat, hanem ezek helyett félelemre, stresszre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra stb. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek “diszharmonikus” vagy negatív állapotaira.

Vásárlási feltételek:
  • A kupon azonnal felhasználható
  • A kupon érvényes 2017.06.30-ig
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Személyenként több kupon vásárolható
  • Előzetes bejelentkezés szükséges!

90 perces epres, argánolajos Tomimassage, személyre szabott virágesszenciákkal hölgyeknek


  • Kényeztető masszázsfogások
  • Epres, argánolajos masszázsolajjal
  • Gyengéd masszázs nőknek
  • Gyengéden ápolja és puhítja a bőrt
  • A vendég lelki állapotának megfelelő Bach virágesszenciákat használnak a kezeléshez
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Tomimassage.hu

1086 Budapest, Rákóczi utca 63. fszt. 4.
+36 20 273 7856
tomimassage.hu
info@tomimassage.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...