Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Frissítő pillanatok! 60 perces stresszoldó szőlőmag olajos masszázs hölgyeknek

63%-os kedvezménnyel csak 2990 Ft a Tomimassage.hu jóvoltából! 

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Kényeztesd testedet és lelkedet stresszoldó masszázzsal! A szőlőmag olajjal megbolondított 120 perces masszázs során nem csak a felgyülemlett stressztől szabadulhatsz meg, de bőrödet is hidratálja és bársonyossá teszi azt. Ráadásul mindezt a Szilfa Bach virágterápia teszi teljessé!

A frissítő masszázs, rendkívül jó hatással lehet, mind fizikai és szellemi fáradság esetén egyaránt. Új energiával tölt fel és könnyeddé, felszabadultabbá válhatsz. Egy kellemes masszázs nem csak a fáradt izmaidat lazítja el, hanem a feszült idegrendszerdet is megnyugtatja, ami nyugodt alvást biztosít. Ennek következtében alacsonyabb lesz a vérnyomás.

A masszázs közvetlen hatásaként csökkenti az izomfeszülést így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcsere- termékek kiürülését felgyorsítja. Általános fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, mert a masszázs alatt hisztamin szabadul fel a szervezetben.

A szőlő manapság is az egyik legtermészetesebb gyógyír szépségre, egészségre egyaránt. A szőlőmag masszázsolaj illata belélegezve a lélekre is jótékony hatással bír.A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere, segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. Egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. Sikere egyszerűségében rejlik. Praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású. A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek erdei, mezei mövények virágaiból készülnek. A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre, májra, emésztésre stb. való eszenciákat, hanem ezek helyett félelemre, stresszre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra stb. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek “diszharmonikus” vagy negatív állapotaira.

A Szilfa egyfajta elsősegélyszer olyan esetekre, amikor (elsősorban pszichés) összeroppanás fenyeget. Csökkenti a lelki stresszt, felszabadítja a blokkolt erőket, ezzel képessé teszi az embert a további küzdelemre. Nagy terhelések idején rendszeresen szedve megakadályozza, hogy az ember túlterhelje magát, és növeli a teljesítőképességet. Felszabadítja az emberben lévő tartalék energiákat.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.07.15-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!

60 perces stresszoldó szőlőmag olajos masszázs hölgyeknek

 • A szőlőmag masszázsolaj illata belélegezve a lélekre is jótékony hatással bír
 • Szilfa Bach virágesszenciával
 • A bőrt hidratálja, bársonyossá teszi
 • Stresszoldó masszázs nőknek
 • Csökkenti a lelki stresszt, felszabadítja a blokkolt erőket
 • Felszabadítja az emberben lévő tartalék energiákat
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Tomimassage.hu

1086 Budapest, Rákóczi utca 63. fszt. 4.
+36 20 273 7856
tomimassage.hu
info@tomimassage.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...