Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Bársonyosan nyugodt pillanatok! 60 perces stresszoldó zöld tea és bambusz masszázs nőknek

63%-os kedvezménnyel csak 2990 Ft a Tomimassage.hu jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Kényeztesd testedet és lelkedet a bársonyosság növényeivel! A babusz és zöld tea csodás kombinációjával megbolondított 60 perces masszázs során nem csak a felgyülemlett stressztől szabadulhatsz meg, de bőrödet is hidratálja és bársonyossá teszi azt. Ráadásul mindezt a Szilfa Bach virágterápia teszi teljessé!

A stresszoldó masszázs, rendkívül jó hatással lehet, mind fizikai és szellemi fáradság esetén egyaránt. Új energiával tölt fel és könnyeddé, felszabadultabbá válhatsz. Ellazítja az izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami nyugodt alvást biztosít. Ennek következtében alacsonyabb lesz a vérnyomás. A masszázs közvetlen hatásaként csökkenti az izomfeszülést így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcsere- termékek kiürülését felgyorsítja. Általános fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, mert a masszázs alatt hisztamin szabadul fel a szervezetben.

A masszázshoz használt krémről:
Minden bőrtípusra alkalmazható, gyorsan felszívódó hidratáló krém. Táplálja, regenerálja és nyugtatja a bőrt. A bőrt hűsíti, hajlékonnyá, selymessé, bársonyossá teszi azt. Főbb hatóanyagai a kiváló hidratáló, optikai ránctalanító és antioxidáns hatású bambusz, valamint a sejtvédő, vitaminokban, ásványi sókban és antioxidánsokban gazdag zöld tea.


A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere, segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. Egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házipatikájának állandó részét képezik. Sikere egyszerűségében rejlik. Praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású. A Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek erdei, mezei mövények virágaiból készülnek. A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre, májra, emésztésre stb. való eszenciákat, hanem ezek helyett félelemre, stresszre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra stb. Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek “diszharmonikus” vagy negatív állapotaira.

A Szilfa egyfajta elsősegélyszer olyan esetekre, amikor (elsősorban pszichés) összeroppanás fenyeget. Csökkenti a lelki stresszt, felszabadítja a blokkolt erőket, ezzel képessé teszi az embert a további küzdelemre. Nagy terhelések idején rendszeresen szedve megakadályozza, hogy az ember túlterhelje magát, és növeli a teljesítőképességet. Felszabadítja az emberben lévő tartalék energiákat.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.07.30-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!

60 perces stresszoldó masszáz, zöld teával és bambusszal nőknek


 • Bambusz és zöld tea masszázskrémmel
 • Szilfa Bach virágesszenciával
 • A bőrt hidratálja, bársonyossá teszi
 • Kíméletes stresszoldás nőknek
 • Csökkenti a lelki stresszt, felszabadítja a blokkolt erőket
 • Felszabadítja az emberben lévő tartalék energiákat
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Tomimassage.hu

1086 Budapest, Rákóczi utca 63. fszt. 4.
+36 20 273 7856
tomimassage.hu
info@tomimassage.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...