Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Elég a fájdalomból! Hátmasszázs kimozgatással VAGY lágy csontkovácsolással

50%-os kedvezménnyel csak 3990 Ft az Irisz Medical Centerben!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Fáj mindened? Rád férne egy jó kis masszázs? Vagy csak egyszerűen ki vagy merülve? Esetleg szeretteidet szeretnéd meglepni egy kellemes felfrissüléssel? Egy lágy csontkovácsolás a tökéletes módja annak, hogy enyhítsd a fájdalmaidat és friss erővel töltődj fel! Az aktuális ajánlat most megszünteti a fájdalmaidat! 

A csontkovácsolás egy ősrégi módszer, a kézzel való kezelés jelenti, mely az elcsúszott csigolyákaz inak helyretételének módszere visszacsavarással, vagy közvetlenül a csigolyára való ráhatással. A különleges fogásokkal ellazulnak a görcsös, merev izmok és a fájdalom enyhül. Természetes gyógymód, amely nem a tünetek, hanem az okok kezelésével foglalkozik. Megkísérli helyreállítani a gerincoszlop és az egyéb ízületek normális helyzetét és funkcióját. Amennyiben a kezelés sikeres, mind a lokális, mind a távolabbi területeken fennálló (kisugárzó) fájdalmak csökkennek vagy megszűnnek, feloldódnak az izomgörcsök és megszűnnek az idegrendszeri irritációk, mely jó hatással van a szervezet számos területére.

Fő szakterülete a gerinc, annak nyaki, háti, derék és keresztcsonti részei, az ezeket alkotó csigolyák, porckorongok, ízületek, és különösen a gerincből kilépő idegek. A gerincvelő, amit a gerincoszlop véd, az idegrendszer fő útvonala, amelyben a mozgás és az érzékelés pályái futnak. Az idegrendszerrel való komplex kapcsolatrendszeren keresztül a gerincoszlop problémái nem csak lokális nyaki, illetve háti, hanem a fejben, karban, lábban jelentkező „kisugárzó” fájdalmakat is okozhatnak. Sok tudományos kutatás kimutatta, hogy a kiropraktika gyógyítja leghatékonyabban a gerincfájdalmakat.

A kezelés kényelmes ruházatban történik (lehetőleg melegítő nadrág és pamut póló, szűk nadrág és szoknya nem megfelelő).

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2017.08.15-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!


Hátmasszázs kimozgatással VAGY lágy csontkovácsolással


 • A különleges fogásokkal ellazulnak a görcsös, merev izmok és a fájdalom enyhül
 • Nem a tünetek, hanem az okok kezelésével foglalkozik
 • A kezelés kényelmes ruházatban történik
 • A kezelés időtartama: 60 perc
 • Súlyhatár: 80-90 kg
 • Ingyenes parkolási lehetőséggel a központ saját parkolójában!
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Irisz Medical Center

1083 Budapest, Szigetvári utca 7.
+36 70 314 9570
www.imsc.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...