Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

EZ JET Vízágyú

Segítségével be lehet állítani a víz kívánt áramlását,melyre három kapcsolási lehetőség áll rendelkezésre: tiszta víz,mosószerrel kevert víz,ki-bekapc...
  • Eredeti ár: 9.990 Ft
  • Kedvezmény: 56%
  • Megtakarítás: 5.600 Ft
  • Kedvezményes ár: 4.390 Ft
 • Ez egy lejárt ajánlat, nem lehet megvásárolni!
 • FIGYELEM!

  Ezt a kupont úgy tudod megvásárolni, hogy most csak 659 Ft-ot kell fizetned! A fennmaradó 3.731 Ft összeget készpénzben a termék átvételekor kell majd rendezned.!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Segítségével be lehet állítani a víz kívánt áramlását,melyre három kapcsolási lehetőség áll rendelkezésre: tiszta víz,mosószerrel kevert víz,ki-bekapcsolás.

8 féle beépített funckióval rendelkezik valamint egy mosogatószer-tartállyal,ezáltal biztosítva a pontos és precíz tisztítást.

Bármilyen használatra alkalmas,mint például autómosás, padlótisztítás,terasz tisztítás,ablak tisztítás,penész foltok eltávolítása.

A mosószer funkciót bekapcsolva a víz automatikusan elkeveredik a tisztítószerrel,így a használata gyors és egyszerű.

Az erőteljes vízsugártól a gyenge vízsugárig több funkció is beállítató,ezzel gondoskodva a hatékony autómosástól a virágok,növények öntézéséig.

Tulajdonságok:

- Anyaga: műanyag

- Színe: kék

- Szabványos

- A funkciókat egy tekeréssel egyszerűen lehet váltani egymás után

- Teljes méret: 43 cm

- Precíz tisztítás

- 8 féle beépített funckióval

 Vásárlási feltételek:
 • A termékeket minden esetben Utánvéttel szállítja a partnerünk a megrendeléskor megadott szállítási címre.
 • Az szállítás díja 990 Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
 • Az általad megrendelt termékek 95%-át 2-3 napon belül raktárról szálltjuk neked. Amennyiben van olyan termék a rendeléseid között ami partneri raktárban található, azt azonnal megrendeljük a központi raktárunkba. Amennyiben az a következő hét hétfőig nem érkezik meg hozzánk, abban az esetben a raktáron lévő termékeidet már küldjük is a részedre. Amint a hiányzó darab is megjött, azt már szállítási díj nélkül küldjük neked!
 • A garanciális időszakon belül fellépő probléma esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj a hibáról pár képet vagy videót. A hiba lehetőség szerint legyen beazonosítható, ha ez teljesül akkor terméktől függően a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen küldünk neked egy csereterméket, vagy küldünk egy futárt a javítandó termékért. Amennyiben a hiba képről nem beazonosítható be kell küldeni bevizsgálásra.
 • Egészségügyi termékre nincs elállás (sport melltartó, pedi spin stb)
 • Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
SAD Logisztikai és Online Média Kft., 2030 Diósdi út 35.

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...